Wilt u graag feedback geven over een voorstelling, een suggestie doen voor een nieuw stuk, een complimentje geven aan een of meerdere ootelloners ...? U kan het hier allemaal kwijt!
Om uw reactie te versturen, zal u een klein rekensommetje moeten oplossen. Deze procedure voorkomt geautomatiseerde berichten.
De reacties van vorige seizoenen, kan u
hier nog eens nalezen.

Uw reactie

Reacties

 • Beste Staf en Mia ,

  Zeer hartelijk dank voor de uitnodiging op het theaterstuk van Ootello zaterdag laatstleden.
  Voor ons was het een avond om te bewaren.
  ‘One Flew Over the Cuckoo’s Nest’ werd op een meesterlijke en, wat zeg ik, echt professionele manier ten tonele gebracht. Alle acteurs waren stuk voor stuk zeer goed en inderdaad ‘niemand viel uit zijn rol’: de hoofdrolspeler, de hoofdverpleegster, verpleegsters en alle anderen waren ‘levensecht’.
  Persoonlijk waande ik mij in een opleidingsperiode jaren geleden, zo echt kwam alles over naar het publiek.
  Belangrijk vind ik ook de sociale dimensie waarop deze problematiek (diagnose en therapie) aan het grote publiek wordt voorgeschoteld. Helaas, op elektroshock therapie en lobotomie na ,is de toestand in de hedendaagse maatschappij er wel op vooruitgegaan, maar lange na niet genoeg (te weinig psychiaters, te weinig psychologen en te, te, te ...!!!). Wat in Ootello wordt gerealiseerd, is cultuur met een heel grote C.
  Het geluid, de belichting, de zaalopstelling en vooral het interactief karakter van de totaalopvoering was een schot in de roos.
  Beste Staf en Mia, een dikke proficiat voor uw zoon Kurt en zijn echtgenote!

  Met vriendelijke groeten,
  Jos en Anny

  Posted by Jos en Anny, 14/11/2011

 • Beste Fanny,

  Wij hebben echt genoten van 'Eén vloog over het koekoeksnest'. Het stuk was AF!!! Decor, casting en regie waren super. De regisseur heeft alles eruit gehaald en de acteurs zaten ongelooflijk goed in hun rollen.
  Een dikke proficiat!

  Groetjes,
  Jacky
  ‘t Zandtheater

  Posted by Jacky, 11/11/2011

 • Beste allen ,

  Gisterenavond heb ik samen met enkele mensen van onze toneelkring "t' Zandtheater " jullie opvoering van
  het "Koekoeksnest " gezien .
  Met de meer dan 30 jaar dat ik actief ben in het amateurtoneelwereldje durf ik zonder twijfel zeggen dat dit
  bij de top twee hoort van de mooiste producties die ik ooit heb gezien .
  Elke acteur of actrice speelde feilloos een hoofdrol , iedereen had een sterke regie, elke speler was een toneel op zich.
  Geen seconde is de aandacht verzwakt , de teksten vlogen over en weer gecombineerd met een perfect positiespel.
  Prachtige - ontroerende scènes . De erotiek was perfect in balans ,zwoel maar er zeker niet over . Suggestief mooi ,zonder
  expliciet te zijn . Dit is waarlijk topklasse .
  Een mooi , sober en functioneel decor dat -al naargelang het moment - een gans ander aanvoelen kreeg door een goed getimede-
  en mooie belichting. De aangepaste muziek sneed door merg en been - alsook de zang en dans die door de spelers is gebracht .
  Een onvergetelijke avond met een opvoering die ik nooit zal vergeten ; geloof me , geen enkel beroepsgezelschap kan beter doen.
  Jullie hebben de ziel van het stuk gebracht en hiermee de ziel van de toeschouwers geraakt .

  Aan de ganse ploeg , van harte een welgemeende proficiat en zeker tot de volgende keer !!

  Erik Crombez
  't Zandtheater

  Posted by Erik Crombez, 11/11/2011

 • Gisterenavond hebben we het genoegen gehad om "een vloog over het koekoesnest" te mogen bijwonen. Wat hebben we daarvan genoten. Geweldige acteurs. Dit was de verre reis uit Nederland echt wel waard. We komen beslist nog eens terug.
  Th. en M. Alards.

  Posted by Theo en Maria Alards, 09/10/2011

 • Gisteren avond bij de voorstelling geweest van een vloog over het koekoeksnest geweest.namens de nederlandse fanclub van Ronald! voor alle spelers een dikke 10..ook voor de reggiseur Kris..echt complimenten. zo boeiend,,goed,,,voor alle voorstellingen die jullie nog hebben heel veel succes. Gr Rob en Anja

  Posted by Rob en Anja, 09/10/2011

 • Dit stuk werd prachtig gebracht! Een verplaatsing vanuit Schoten meer dan waard

  Posted by erwin vanderheyden, 25/09/2011

 • Hey Kris,

  Amai, ik kom hier op de site en lees dit droevig bericht. Ik ben er niet goed van. Mijn hoogtepunt als actrice bij Ootello was natuurlijk "Het Koekoeksnest", waar ik Gilbert heb leren kennen. Een prachtige man, steeds gelukkig, plezant en grappig. Een geweldige persoon om mee te acteren. Veel sterkte aan iedereen en de familie.

  Posted by Katrien Vanhemelen, 13/09/2011

 • Wij willen graag onze deelneming betuigen met het verlies dat uw groep geleden heeft. Wij zitten zelf in een toneelkring en beseffen goed wat een hechte band er ontstaat tussen de leden onderling. Wij hebben het volste begrip voor de uitstelling van ‘one flew ...’

  Posted by 't Zandtheater, 28/03/2011

 • Mijn oprecht medeleven met dit onnoemelijk dramatisch verlies op een bijzonder pijnlijk moment.
  Het moet een zware slag betekenen voor de hele groep. Zelf amateurtoneelspeler zijnde weet ik hoe hecht en sterk een toneelgroep aan mekaar kleeft tijdens een produktie en welk ingrijpend impact dit gebeuren op jullie allen moet hebben.
  Daarom wens ik jullie allen veel sterkte en moed toe.

  Posted by Frieda Duchateau, 16/03/2011

 • Veel sterkte bij het zware verlies van jullie dikke vriend Gilbert.

  Ria

  Posted by Ria Gevers, 07/03/2011

RSS feed voor reacties op deze pagina